Kategorija: Svi članci

Bulgaria PHP 2016 report 0

Bulgaria PHP 2016 report

This past weekend our crew visited a second edition of a Bulgaria PHP Conference. If you followed #bgphp16 hashtag on social networks, you’re aware how amazing it was. Indeed, it has been a wonderful
True north PHP 2016 Review 0

True north PHP 2016 Review

Three months ago the two of us, Dusan Lukic and Milan Popovic, came up with an idea to visit TrueNorthPHP, one of the most famous php conferences, happening in Toronto, Canada. Since we heard...
ITkonekt – najveći online IT događaj u regionu 0

ITkonekt – najveći online IT događaj u regionu

Najbolje IT kompanije, organizacije, startupovi i gejming studiji iz regiona, okupiće se na online ITkonektu, koji se održava od 31.marta do 2. aprila. Ovo je prvi regionalni sajam zapošljavanja, specijalizovan isključivo za IT industriju.
Prva „Agile Serbia Konferencija“ na Balkanu 0

Prva „Agile Serbia Konferencija“ na Balkanu

April 2016. je rezervisan za još jedan Agile Month, niz događaja posvećenih agilnom razvoju softvera, već prepoznatljiv u Srbiji i regionu. Ove godine, aprilski Agile Month će okupiti više od 300 predstavnika biznis i startup scene na Prvoj Agile Serbia Konferenciji, koja će se održati 23. aprila 2016, u Madlenianum-u, u Beogradu.
Drugo okupljanje PHP programera u Nišu 0

Drugo okupljanje PHP programera u Nišu

Sledimo najbolje prakse pa i ove godine organizujemo jedan meetup u Nišu. Kao i prošlogodišnji meetup i ovaj će se održati u Tilda coworking prostoru koji nam je i ovog puta ustupio naš veliki drugar i Open Source entuzijasta Saša Stamenković poznatiji kao umpirsky.
Dodela nagrada na konferenciji SOLIDay 2015 0

Dodela nagrada na konferenciji SOLIDay 2015

Najveća i najuspešnija PHP konferencija u Srbiji je iza nas, utiske kao kao i video klipove možete videti na ovom linku. Pored odličnih predavača i tema prisutni su imali priliku da dobiju i neku od vrednih nagrada koje su obezbedili sponzori konferencije.