Priključi se

Želiš da se uključiš i da zajedno sa nama radiš na jačanju PHP zajednice u Srbiji? Postoje dva načina. Na tebi je da odabereš koji ti više odgovara.

  1. Član Udruženja
  2. Saradnik

Od članova i saradnika očekujemo posvećenost, entuzijazam i pozitivnu energiju jer samo tako možemo doći do rezultata i ciljeva kojima stremimo.

Upravni odbor Udruženja će razmotriti vašu prijavu i blagovremeno vam odgovoriti. Mi nažalost nismo u mogućnosti da prihvatimo svaku prijavu već samo one za koje procenimo da mogu doprineti radu i razvoju Udruženja.

Postani Član Udruženja PHP Srbija

Članovi Udruženja su spremi da ulože svoje vreme, znanje i energiju u ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

Članovi mogu da biraju i da budu birani za obavljanje različitih funkcija u Udruženju. Svaki član je član skupštine koja ima značajnu ulogu u odlučivanju. Pre slanja prijave za članstvo molimo vas da pročitate statut Udruženja.

Članovi su u obavezi da plaćaju godišnju članarinu koja u ovom trenutku iznosi 4 000 RSD i 2000 RSD za nezaposlene i studente a koja se može izmiriti i iz dva dela. Članarina je izvor prihoda za deo aktivnosti Udruženja i koristi se za finansiranje projekata Udruženja.

Budi naš saradnik

Ako želiš da doprineseš Udruženju tako što ćeš učestvovati u našim projektima a pri tome ne želiš da učestvuješ u odlučivanju onda možeš biti naš saradnik.

Potrebni su nam saradnici za pisanje članaka na blogu Udruženja, predavači za radionice, organizaciju meetupa i drugih događaja, razvoju open source rešenja, lokalizaciji softvera, administrativne poslove ali i za druge projekte koji će se aktivirati po potrebi.

U formi koja se nalazi ispod napiši nam što više informacija o sebi. Reci nam koji su to projekti u kojima bi želeo da učestvuješ. Daj nam dobar razlog da baš ti budeš član ili saradnik Udruženja PHP Srbija.

Ime i prezime *

Tvoj e-mail *

Tvoj telefon *

Linkedin profil

Napiši nam zašto želiš da budeš deo naše zajednice *

Prikači svoj CV uz prijavu (doc, docx, pdf)*

Pokaži nam da nisi bot *

* obavezna polja