22 Feb, 18h
Laravel Meetup #9
Author
StartIt Center Beograd
222 Artisans
Prijavi se

Laravel Meetup #9 - 222 Artisans

 

PHP Srbija organizuje prvo okupljanje Laravel zajednice u 2018. godini. Zakazano je za četvrtak 22.02. u 18h u StartIt Centru, Savska 5, Beograd. Dođite da uz dobro pivo i dobra predavanja upoznate lokalne Laravel PHP-ovce, čujete na čemu oni trenutno rade i koje su to dobre prakse koje praktikuju.

Posebno hvala kompanijama Pirate Technologies (piratetech.rs) i HelloWorld AltTab (alttab.helloworld.rs) koji su nam finansijski pomogli da što bolje organizujemo ovaj meetup.

Ovaj put imaćemo AltTab pivo pored standardno dobrog Kors-a, Larahe i Grizlija.

 


Predstavljanje Laravel Spark-a

Alata za postavljanje osnova projekta po modelu "software as a service". Kako iskoristiti dobre strane i prevazići ograničenja.

Damir Miladinov


Web developer, koristi PHP i JS. Pravi projekte iz zabave i pokušava da zaradi neki dinar od toga.

 


Moćni Eloquent

Svakom od nas se desilo da uradi projekat "na brzinu" ali šta raditi kada je klijent nezadovoljan brzinom nase aplikacije?
Ovom temom razbićemo "N+1" grešku na sitne delove i ispraviti svaki njen deo. Videćete koje alate koristim u cilju optimizacije moćnog Eloquent-a, i ukazaću na neke sitne greške koje svi mi pravimo.
Svi vole brze aplikacije i minimalno utrošenu memoriju :)

Nemanja Marić


Backend developer u System Inc kompaniji, član Udruženja PHP Srbija, koorganizator Laravel Serbia meetup-a. U slobodno vreme voli da uči i razmenjuje znanje. Koristi Laravel već 2 godine i razvija open source paket "Laravel Admin" (https://github.com/systeminc/laravel-admin/)


Prethodna predavanja

Video snimke prethodnih predavanja možete pogledati na na PHP Srbija YouTube kanalu, playlist-a “Laravel Serbia Meetups”:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfGr5rAHwhIIcDuwhx7vkeKFEblHsfCQe

 

Budi aktivan deo zajednice

Kažu da je glavna osobina dobrog programera deljenje znanja sa kolegama.
Ukoliko želiš da pričaš na Laravel meetup-u dovoljno je da se prijaviš na mail [email protected] i mi ćemo te kontaktirati.

  • User image
    PHP Srbija Organizer, Event Host
Dolazi 0 programera :)