Facebook, Twitter, IBM, Microsoft i PHP Srbija
Autor: PHPSrbija Admin |
Datum:
  • # Vesti

Na predstojećoj sveobuhvatnoj IT konferenciji IT Konekt, prisutni će imati priliku da čuju i vide neke najveće svetske IT stručnjake. Na konferenciji će govoriti stručnjaci iz Fejsbuka, Tvitera, IBM-a i drugih velikih svetskih kompanija, iz različitih zemalja sveta 23. i 24. maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

 

Svetski IT stručnjaci na konferenciji u Srbiji

 

Osim svetski poznatih stručnjaka iz inostranstva, na konferenciji će govoriti i domaći IT stručnjaci, kao i predstavnici velikih IT zajednica.

Detaljan spisak svih zajednica koje će se predstaviti možete pogledati na ovom linku. Pored ostalih predstaviće se i Udruženje PHP Srbija.

nemake_krug

U ime Udruženja pričaće Nemanja Čedomirović. On će pokušati da pokaže kako je to PHP programski jezik pokrenuo uspavanu IT zajednicu u Srbiji.

 

PHP Srbija će se predstaviti u nedelju 24 maja, 11:00h - 11:20h.

 

Cilj IT-Konekta je da na jednom mestu okupi najkvalitetnije IT stručnjake i pokrene stvaranje najveće IT zajednice u zemlji. Ovo će biti polazište za stvaranje jakog brenda koji će doprineti promociji IT-ja u Srbiji i podstaći obrazovanje sve više kvalitetnih IT stručnjaka i profila koji su traženi na tržištu.

  konferencija slika