Prvo okupljanje Agile zaljubljenika i entuzijasta
Autor: PHPSrbija Admin |
Datum:
  • # Vesti

Grupa entuzijasta koja se okuplja kako bi promovisala agilni razvoj softvera organizuje prvo okupljanje u Beogradu 19. novembra u 18h u prostorijama novootvorenog StartIT Centra.

 

Agile Coaching Serbia je user grupa koja nastoji da edukuje zajednicu i promoviše najnovije trendove i prakse iz oblasti agilnog razvoja softvera i agilne kulture u kompanijama. Grupa broji nekoliko desetina članova koji svakodnevno diskutuju na zadate teme. Do sada su sva okupljanja organizovana u Novom Sadu. Više detalja o grupi možete videti na LinkedIn stranici i Meetup profilu.

 

U četvrtak, 19. novembra održaće se prvo okupljanje svih Agile zaljubljenika i entuzijasta u Beogradu u prelepom prostoru StartIT centra.

 

Ovom prilikom pozivamo sve da pomognu u izgradnji StartIT centra. šerujte kampanju, šaljite ljudima koje znate ili ako ste u mogućnosti, donirajte. Vaš 1 dolar znači puno. https://www.kickstarter.com/projects/startitcenter/startit-center-tech-community-for-a-better-society.

 

Format meetup-a je panel diskusija, a tema je Estimate vs. No Estimates pokret. Panel diskusijom ćemo probati da suprotstavimo dva pravca u razvoju i planiranju nekog projekta.

 

U levom uglu, boje Estimate pokreta brani Tihomir Opačić, direktor kompanije Orange Hill Development, a u desnom uglu, boje No Estimates pokreta pokušaće da odbrani Jovan Vidić, IT konsultant u kompaniji Codecentric. Mirjana Trobok, delivery menadžer u kompaniji Levi 9, naći će se između dve suprotstavljene strane.

 

Broj mesta je ograničen, pa je prijava obavezna preko sajta Meetup.com.