Prvo okupljanje PHP programera u Nišu
Autor: Nemanja Čedomirović |
Datum:
  • # Vesti

Prijava je zatvorena, sva mesta su popunjena.

Vidimo se :)

 
Prijava za jednu od najvećih, a usudio bih se da kažem i jedinu PHP konferenciju u Srbiji je u punom jeku. Iznenađujuć je broj prijava iz cele Srbije, ali moram da napomenem da zapravo iz Beograda ima mnogo manje nego što sam očekivao. U tom duhu planiramo da napravimo manja okupljanja u većim gradovima u Srbiji kako bi se družili i sa ekipama koji nisu stacionirane samo u Beogradu.

 

Prvi grad koji ćemo posetiti je Niš. Plan je da probamo da okupimo sve aktivne PHP programere u Nišu :). Događaj će se održati u Tilda coworking prostoru, 22-og Aprila sa početkom u 18:30h.

 

Veliku pomoć u organizaciji imamo od strane Saše Stamenkovića koji je bio predavač na prethodnoj PHP Srbija konferenicji (T-day 2014). On i njegova ekipa će nas dočekati u sredu i sa njima ćemo diskutovati o SOLID-u ali i o ostalim aktivnim PHP temama.

 

Ako ste tada u Nišu ili blizini svratite da se družimo. Naravno, nije nužno da ste PHP-ovac, ako ste programer, IT entuzijasta, svratite da vidimo koliko softverskih inženjera možemo da okupimo u Nišu i razmrdamo tamošnju dev zajednicu.

 

Kako bi videli inicijalno brojčano stanje prijavite se putem forme na kraju teksta.

 

Za dodatna pitanja slobodno se javite na [email protected].

 

Udruženje PHP Srbija vas očekuje u Niš :).

 

Datum događaja: Sreda, 22.04.2015

 

Vreme događaja: 18:30h

 

Mesto događaja: Tilda coworking prostor